Nieuws maart 2017

Tijdens de bijeenkomst met de kinderen en hun verzorgers (november 2016) kregen de kinderen, naast de leermaterialen en uniformen voor het nieuwe schooljaar (dat in januari is begonnen), ook allemaal een muskietennet. De reden was, dat nogal wat kinderen in de afgelopen periode malaria hadden gehad. De netten werden met enthousiasme in ontvangst genomen, evenals de extra leesboeken.

Een groep van zeven verzorgers van de kinderen is, onder leiding van de Suba Foundation manager, een small business gestart 2016: met een broedmachine voor bevruchte eieren kunnen ze na verloop van tijd kuikens verkopen. Zij zijn daar zo succesvol mee, dat het project aan hen is overgedragen en dat de kinderen geen ondersteuning meer nodig hebben van de Suba Foundation. Hun plaatsen zijn ingenomen door kinderen die op de wachtlijst stonden.

Het Jaarverslag 2016 is gereed. Daarin kunt u lezen dat er meer is bereikt dan het bestuur had gepland. Dit geeft veel voldoening.

Comments are closed.