Nieuws mei 2018

Tijdens de bijeenkomst met de kinderen en hun (pleeg)ouders op 20 april, bedankten de laatsten onze stichting en haar donoren nadrukkelijk voor de voortdurende ondersteuning. Deze wordt zeer gewaardeerd en heeft hun leven in positieve zin veranderd.

Eén van de moeders meldt: “Doordat mijn zoon in jullie ‘programma’ zit en ik daardoor een ‘small business’ kon starten, kan mijn dochter nu ook naar school. Ik ben nu een trotse vrouw.”

Minder goed nieuws is, dat door zes weken durende heftige regens er in Kenia overstromingen zijn geweest (een damdoorbraak kostte elders in het land tientallen levens en velen moesten geëvacueerd worden). Onze mensen hebben door hun overstroomde volkstuintjes (‘farms’) geen oogst van groenten, maïs etc. We hebben extra geld voor voedselhulp overgemaakt.

Children with the help of their guardians reviewing the text books and comparing notes.

Comments are closed.