In Memoriam

Op 9 september is onze webmaster Cecilia Reijnen overleden.

Zij was in 2003 de mede oprichter van de Stichting Suba Nederland en gedurende de eerste jaren de drijvende kracht van de organisatie. Zij ontwierp het logo en postpapier, de flyers en brochures en niet te vergeten: de website, die zij in 2014 grondig vernieuwde. Ondanks haar ziekte in het afgelopen jaar vond ze het nog steeds leuk om berichten op de site te zetten, hetgeen ze in juni voor het laatst deed. Ze wilde zo graag nog een mooie zomer meemaken. Dat is haar gelukt.

Wij blijven Cecilia in gedachten houden als een warme persoonlijkheid, met een grote belangstelling voor de mensen om haar heen. Ze was vriendelijk en voor velen behulpzaam. Het was altijd aangenaam om haar prachtige stem te horen.               Cecilia is 56 jaar geworden.

Angela Bomers, voorzitter SSN

 

 

Comments are closed.