Welkom


Stichting Suba Nederland heeft van 2003-2014 het Suba Children’s Home ondersteund. Dit is een tehuis in het westen van Kenia voor kinderen, van wie een of beide ouders aan aids zijn overleden.

Vanaf april 2014 zijn de kinderen van het Suba Children’s Home in gastgezinnen geplaatst. Dit is in overeenstemming met het beleid van de Keniaanse overheid. In Kenia is nu Suba Foundation opgericht door Kenianen. De stichting heeft in januari 2016 een officiële NGO-erkenning ontvangen. Diverse fondsen en stichtingen maken het ons mogelijk om t/m 2018 de weeskinderen te blijven ondersteunen. Het is tevens ons streven om de huidige gastgezinnen op weg te helpen met het opzetten van een ‘small business’, zodat ze in de toekomst ‘self-supporting’ kunnen zijn.

Zie voor recente informatie de Keniaanse website: http://www.subafoundation.or.ke

Comments are closed.